Trots en zichtbaarheid tool - AH Sportactie

Gratis publiciteit voor jouw Scoutinggroep? Wil je meer zichtbaar worden in je eigen woonplaats? De AH Sportactie biedt jouw Scoutinggroep een eenvoudige manier om meer zichtbaar te worden binnen jullie eigen dorp en zo nieuwe leden aan te trekken.

Wanneer is het?  Juni - november
Waar kan ik meer informatie vinden? Via je eigen contactpersoon communicatie. Lees meer over deze functie via: https://www.scouting.nl/ondersteuning/communicatie/contactpersonen-communicatie

Toelichting

Tijdens de AH Sportactie sparen klanten bij Albert Heijn voor sportzegels. Met een volle spaarkaart kunnen zij kiezen uit sportactiviteiten bij hen in de buurt. Ook Scoutingactiviteiten staan daartussen en kunnen gekozen worden.

Zo zet je jouw groep op de kaart en heb je ook nog eens kans op nieuwe leden!

Elk jaar ontvangt de contactpersoon communicatie van de Scoutinggroep de benodigde informatie om zich aan te melden voor de AH Sportactie. Nog geen contactpersoon communicatie in de groep? Zorg dan dat iemand in je groep deze leuke rol op zich neemt en registreer haar of hem in Scouts Online. Dan volgt de informatie vanzelf.