Toolkit

Iedereen leert op een andere manier. Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen om jouw kwalificatie te halen, of om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Kwalificatiewijzer

In de kwalificatiewijzer kun je opzoeken door wie een bepaalde kwalificatie aangevraagd en/of geregistreerd kan worden in Scouts Online. De verschillende categorieën kwalificaties staan daarin alfabetisch gerangschikt. Hierbij staan ook installatiedata, insignes en waarderingstekens die in Scouts Online geregistreerd kunnen worden. Klik hier om direct naar de kwalificatiewijzer te gaan.

Trainingskalender

Via Scouting Academy worden verschillende trainingen aangeboden, zowel binnen regio's als op landelijk niveau. Deze zijn overzichtelijk weergegeven in de trainingskalender. Klik hier om direct naar de trainingskalender te gaan.

Methodiekenbank

In de methodiekenbank vind je allerlei methodieken en werkvormen die je als instructeur, trainer, praktijkbegeleider, praktijkcoach of opleider kunt gebruiken bij het organiseren van workshops en trainingen. De methodiekenbank is een interactief systeem waarmee je methodieken kunt downloaden, maar waaraan je ook zelf methodieken kunt toevoegen. Klik hier om direct naar de methodiekenbank te gaan.

E-learning

Met Scouting Academy kun je op verschillende manieren iets leren. Onder e-learning vind je een aantal quizes en filmpjes om te gebruiken in je kwalificatietraject. Op deze manier gebruik maken van e-learning is een nieuwe vorm van leren binnen Scouting Academy. Klik hier om direct naar e-learning te gaan.