Praktijkvoorbeeld - 's Heeren Loo

Wil jij werken aan je insigne samenleving? Met jouw groep kun je iets doen voor een ander: Met jouw opkomst op locatie bezorg je de cliënten van ’s Heeren Loo een onvergetelijke dag. En tegelijk leer je veel over de gehandicaptenzorg. Wist jij dat het heel leuk is om met cliënten om te gaan? Check dit filmpje! Durf jij de uitdaging aan?

Praktische informatie

Wat was de tijdsbesteding? Gastles van 1 ½ uur + een opkomst in de tuin van bewoners van ’s Heeren Loo.
Welke groep heeft dit gedaan? Scouts van Kon-Tiki uit Putten
Wanneer hebben we/ze dit gedaan? Juni 2019
Waar kan ik meer informatie vinden? Op de website van ’s Heeren Loo
Wat heb je nodig?

Dit spreek je af samen met de coördinator vrijwilligerswerk van ’s Heeren Loo bij jou in de buurt.

Toelichting

Bewoners van ’s Heeren Loo hebben vaak op zaterdag geen activiteiten. En dat terwijl de zaterdag voor jullie vaak de leukste dag van de week is.
Daarom zouden de bewoners het erg leuk vinden als jullie samen met hun een opkomst bij ’s Heeren Loo komen organiseren.

Speurtocht, hout hakken, marshmallows roosteren, pannenkoeken bakken in de open lucht. Voor jullie een gewone opkomst, maar voor mensen met een verstandelijke beperking een hele bijzondere ervaring.

Vooraf komt er iemand van ’s Heeren Loo graag even langs om jullie meer te vertellen over ’s Heeren Loo en wat je kunt verwachten. Ook is er een grappig spel om te spelen.

En met dit alles kun je ook nog werken aan je insigne samenleving!
Ook leuk voor explorers.

Wat denken jullie ervan. Durven jullie de uitdaging aan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel het Klantcontact van ’s Heeren Loo: 0800-355 55 55 en vraag naar de coördinator vrijwilligerswerk bij jou in de buurt.