Praktijkvoorbeeld - Netwerk contactpersonen communicatie

De communicatie van je groep versterken? Ontdekken hoe andere groepen, regio’s en teams dit doen? In het netwerk van contactpersonen communicatie kun je elkaar inspireren en vragen stellen.

Welke groep heeft dit gedaan? Scouting Nederland
Wanneer hebben we/ze dit gedaan? Vanaf augustus 2013
Waar kan ik meer informatie vinden?  Het netwerk voor contactpersonen communicatie kun je vinden op Facebook

Toelichting

Het netwerk bestaat uit meer dan 800 contactpersonen communicatie. Het netwerk is opgestart om de contactpersonen communicatie meer handvatten te geven voor hun werkzaamheden voor Scouting. Door elkaar te inspireren en van advies te voorzien, voorziet het netwerk in deze behoefte. Daarnaast is er via het netwerk een kort lijntje met Team communicatie van Scouting Nederland.

Er is al zoveel kennis in de vereniging dat het zonde is om elke keer het wiel opnieuw uit te vinden. In dit netwerk zie je in de praktijk hoe goed dit werkt. Als iemand een vraag heeft, is deze vaak al beantwoord voordat Team communicatie daar een antwoord op geeft. De andere contactpersonen communicatie hebben dan al gereageerd. Iedereen blijft gemotiveerd om aan de slag te gaan met communicatie en zo zetten we samen Scouting op de kaart!