Ontwikkelaanbod - CP communicatiedag

Op zoek naar inspiratie en uitwisseling om je rol als contactpersoon communicatie (CP) in te vullen? Met elkaar praktijkvoorbeelden delen? Meegenomen worden in de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de jaarlijkse bijeenkomst! Bedoeld voor alle contactpersonen communicatie van groepen en regio’s en andere leden die zich bezig houden met communicatie binnen de vereniging.

Hoe lang duurt het? 1 dag
Wanneer is het? Één keer per jaar, telkens op een andere datum; in 2019 op 24 november
Waar kan ik meer informatie vinden?  Via dit Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1076674489191856/

Toelichting

Tijdens de CP communicatiedag staat alles in het teken van deskundigheidsbevordering en uitwisseling. De contactpersonen communicatie krijgen de gelegenheid om mee te denken over de inhoud van het programma, zodat we workshops kunnen aanbieden die aansluiten bij de behoefte.

Daarnaast is er volop ruimte om met elkaar praktijkvoorbeelden uit te wisselen en elkaar zo te inspireren. Ook nemen we je mee in wat de laatste ontwikkelingen zijn binnen Scouting Nederland voor jullie rol.