Activiteit - Scout-In

Op zoek naar praktische tools en boeiende praktijkvoorbeelden om je groep meer toekomstproof te maken? Op zoek naar gave activiteiten, handige tools, interessant ontwikkelaanbod en achtergrondinformatie om aan de slag te gaan? Op de Scout-In laten we je zien wat er allemaal is en wat je kan doen! Wij gaan zorgen dat je met elkaar een supergezellige tijd hebt vol nieuwe indrukken, waarin je veel inspiratie opdoet om in je eigen groep mee aan de slag te gaan!

Hoe lang duurt het?  3 dagen
 Waneer is het? 20 - 22 september 2019
 Waar kan ik meer informatie vinden?    Hier vind je alle informatie
 Zijn er kosten aan verbonden? Ja, zie de website voor meer informatie

Toelichting

De Scout-in is het tweejaarlijks terugkerende evenement voor alle kaderleden binnen Scouting Nederland. Op Scoutinglandgoed Zeewolde slaan we weer met zo’n 5000 andere scouts onze tenten op. Dit is dé plek om gezellig met elkaar nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie te halen voor het nieuwe seizoen.

Daar waar in de avonden er een gaaf feestje wordt neergezet, is er zaterdag en zondag de gelegenheid om enorm veel inspiratie op te doen.

Er is een veelzijdig aanbod aan inspiratiesessies, waaronder workshops van telkens 45 minuten, grotere lezingen, buitenactiviteiten waar je je voor kan inschrijven en inloopactiviteiten. Daarnaast zullen heel veel landelijke teams, maar ook externe partijen op de infomarkt informatie met je willen delen.

Dit jaar gaan we zo veel mogelijk de inspiratie per toekomstthema bij elkaar brengen.

Je kan ook als dagbezoeker naar de Scout-in. Als je wel zin hebt om een dag inspiratie te tanken, maar liever in je eigen bed slaapt.