Achtergrondinformatie - Scouting2025 video

Wil je begrijpen hoe de toekomstvisie tot stand is gekomen? Wil je een indruk wat er allemaal aan vooraf is gegaan? Door middel van dit filmpje krijg je een levendig beeld.

Wat is het?  30 tot 60 minuten
 Hoe lang duurt het kijken of lezen?

2:26 minuten

Waar kan ik het vinden? te bekijken op YouTube

Toelichting

Een toekomstvisie schrijf je niet achter je bureau, maar schrijf je met elkaar! Scouting Nederland is de uitdaging aangegaan om met heel veel verschillende vrijwilligers na te denken over de toekomst. Zo was er dag waarin we met 400 mensen in Papendal hebben gesproken, zijn we de resultaten gaan toetsen bij meer dan 1000 vrijwilligers via een enquête en hebben we kampvuursessies gehouden.

Daarna zijn er vervolgens plannen gemaakt voor het meerjarenbeleid 2017-2019 om de eerste stappen te zetten op weg naar 2025.

In dit filmpje krijg je een indruk van welke stappen zijn gezet en hoe dat er uit zag.