Tool - filmpje scouts met een beperking

Laten zien wat Scouting voor ieder kind kan betekenen? Waar Scouting kansen voor alle leden een betere toekomst biedt? Wil je zien wat er meer mogelijk is, als je een beperking hebt? Laat je inspireren om ook zelf eens te komen kijken.

Hoe lang ben je er mee bezig?  2.14 minuten
Waar is het te bekijken? Het filmpje is hier te vinden
Waar kan ik meer informatie vinden?  Op deze webpagina kun je meer lezen

Toelichting

Scouting staat open voor iedereen, ieder kind is welkom. Het maakt niet uit of een kind nu moeilijk kan lopen, zich niet goed kan uiten of erg druk is. Sommige kinderen passen beter in de ene Scoutinggroep dan in de andere. Er zijn groepen in het bos, waterscoutinggroepen, luchtscoutinggroepen en groepen voor scouts met een beperking. Sommige groepen hebben aparte speltakken. Elke Scoutinggroep heeft een kind iets anders te bieden. Dit filmpje laat zien wat mogelijk is bij Scouting.

Want je kunt vaak meer dan je denkt! Door dit filmpje willen we laten zien wat die mogelijkheden zijn en hopen wij onze scouts te inspireren om te denken in mogelijkheden en willen wij niet scouts inspireren om eens een kijkje bij Scouting te nemen.

Het filmpje kan ook als promotie worden gebruikt op de website, social media of op bijvoorbeeld een infostand.