Tool - Badge scouts met een beperking

Ben jij voorstander van een inclusieve Scoutingvereniging? Draag jij scouts met een beperking een warm hart toe? Creëer jij mogelijkheden zodat scouts met een beperking ook kunnen deelnemen? Door deze badge laat je zien dat je deze doelgroep een warm hart toedraagt

Hoe lang ben je er mee bezig?  5 minuten
Waar is het verkrijgbaar? De badge is te bestellen in de ScoutShop
Waar kan ik meer informatie vinden?  Op deze webpagina kun je meer lezen
Zijn er kosten aan verbonden? €2,00 exclusief verzendkosten (per 100 stuks geen verzendkosten)

Toelichting

Scouting Nederland heeft een badge ontwikkeld wat staat voor de inclusie van scouts met een beperking binnen Scouting. De badge combineert het herkenbare element blauwe vogels met handen die symbool staan voor samenwerking met elkaar.

Deze badge kan gebruikt worden door groepen en/of speltakken met scouts met een beperking, maar ook door iedereen die van mening is dat alle scouts, met en zonder beperking, recht heeft op een plek binnen Scouting. Deze badge wordt gedragen op de rechtermouw van de blouse.