Achtergrondinformatie - Meiden in Scouting

Wil je meer weten over het waarom van het project en de aandacht voor meiden en vrouwen binnen Scouting? We vertellen je graag meer over het belang van Meiden in Scouting.

Wat is het?  Tekst over het project
Hoe lang duurt het kijken of lezen? 1 minuut
Waar kan ik het vinden? Lees het hier
Waar kan ik er meer over lezen? Boekje 'Wow, wat een verschil!' van Jitske Kramer

Toelichting

Geloof jij ook dat meiden alles kunnen bereiken wat ze willen? En vind je dat dit we dit bij Scouting moeten laten zien? Binnen het project Meiden in Scouting wordt er hard gewerkt om nog meer meiden het plezier van Scouting te gunnen. Door het Scoutingspel en met plezier leren meiden wat ze nodig hebben om hun dromen te kunnen verwezenlijken en hun potentie en talenten tot bloei te laten komen.

Je leest op deze webpagina meer over de achtergronden waarom dit project zo belangrijk is. Wist jij bijvoorbeeld dat er meer meiden van Scouting afgaan dan er bij komen?