Tool - Zakboekjes welpen en scouts

Waar kan ik vinden hoe het junglealfabet gaat of welke routetechnieken ik kan gebruiken? De zakboekjes voor welpen en scouts zijn handige boekjes voor jeugdleden waar allerlei handige dingen in staan voor tijdens het programma. Ook als jij er als leiding even niet bij bent. Het zakboekje past prima in het borstzakje van een scoutfit blouse zodat jullie ‘m altijd bij de hand hebben!

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig?  Te allen tijde waar nodig en handig te gebruiken :-)
Waar is het verkrijgbaar? In de ScoutShop
Waar kan ik meer informatie vinden?

Zakboekje welpen

Zakboekje scouts

Zijn er kosten aan verbonden? Een zakboekje kost €4,95

Toelichting

Met het Zakboekje scouts en de bijbehorende gratis app vind je alle antwoorden over Scouting en Scoutingtechnieken. In het Zakboekje vind je korte informatie over allerlei onderwerpen. Alle activiteitengebieden uit het Scoutingspel komen op een overzichtelijke manier beknopt aan bod. Handig want zo kun je het Zakboekje goed gebruiken tijdens opkomsten en kampen.

Het zakboekje past prima in het borstzakje van je Scoutfit, zodat je 'm altijd bij de hand hebt. Wil je meer weten over dat ene onderwerp of heb je alleen je smartphone bij je? Dan vind je de informatie voor scouts en explorers, aangevuld met leuke video's, afbeeldingen en extra uitleg in de gratis app voor Android en iOS.