fotolijn

Spreekbeurt en werkstuk over Scouting

Ga jij je spreekbeurt houden of een werkstuk maken over Scouting? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. In het pdf-bestand staat alle informatie  die je nodig hebt om een goede spreekbeurt te geven of om de juiste informatie in je werkstuk te zetten. Heb je toch nog vragen? Dan vind je natuurlijk heel veel informatie op deze website. 

Speciaal voor je spreekbeurt

Speciaal voor je spreekbeurt hebben we een aantal extra's. Zo zijn er verschillende filmpjes over alle speltakken die je kunt bekijken op YouTube. Heeft jouw klas een digibord en verbinding met internet? Dan kun je ook vanuit de klas het filmpje bekijken. 

ppt_scWil je een powerpointpresentatie geven? Dan hebben wij alvast een begin voor je gemaakt. Download de presentatie en maak hem zoals jij je spreekbeurt wilt houden!

 

Het spreekbeurt/werkstukpakket90504-1-nieuw

Wil je je klasgenoten nog een typische Scoutinggadget geven en wil je nog veel meer informatie? Bestel dan het spreekbeurtpakket bij de ScoutShop, met daarin:

  • een poster met stoere foto’s van Scouting, die kun je tijdens de presentatie ophangen
  • op de achterkant van de poster staan interessante weetjes over Scouting in Nederland en de rest van de wereld, handig voor de voorbereiding
  • tips over het houden van een spreekbeurt
  • het Scouting Magazine met daarin het katern Flitz
  • de folder Ontdek Scouting
  • en een cadeautje voor al je klasgenoten.

 

button_sc

Wist je dat er een speciaal spreekbeurtpakket is voor waterscoutsKlik daarvoor hier!

 

Delen op: