Vind een groep in de buurt

Voor ouders & verzorgers

Meiden en jongens die zich door het doen van uitdagende activiteiten persoonlijk ontwikkelen. Dát is Scouting! Iedere week leren kinderen en jongeren nieuwe vaardigheden en ook leren ze samenwerken en respect hebben voor elkaar. Zo ontwikkelen ze zich continu. De beste manier om Scouting echt te beleven, is natuurlijk om een keer mee te draaien. Vind een groep bij jou in de buurt en laat je kind kennismaken met Scouting!

Is jouw kind al scout? Dan spelen er vast wel eens vragen waar je als ouder een antwoord op zoekt. Wat is de visie achter het Scoutingspel? Hoe lang gaat mijn kind op kamp? Waar moet het nieuwe insigne op de Scoutfit blouse? Op deze pagina vind je de belangrijkste onderwerpen op een rijtje.

Delen op: