Headerafbeelding

Ja, we gaan!

Je hebt besloten: jullie willen op kamp naar het buitenland! Maar hoe pak je dat aan? Het is begrijpelijk dat je geen idee hebt wat je wilt, wat er mogelijk is en waarom het eigenlijk zo gaaf is.

Workshop stappenplan op kamp naar het buitenland

Een goede voorbereiding voor een kamp in het buitenland begint bij het opstellen van een plan: wat moet er allemaal geregeld en uitgezocht worden? Wanneer moeten beslissingen zijn genomen en actiepunten zijn afgerond? Wie doet wat? Explorers en roverscouts zijn goed in staat om een plan op te stellen voor de organisatie van een kamp in het buitenland. Deze workshop helpt om alle belangrijke beslismomenten en acties op elkaar af te stemmen, waarbij alle belangrijke zaken aan bod komen. Aan het eind ligt er een direct stappenplan dat verder in detail uitgewerkt kan worden.

Scoutingspel