LOSA

LOSA is dé landelijke ontmoetingsdag voor alle Scouting Academy-vrijwilligers op groeps-, regio- of landelijk niveau. LOSA wordt één keer per jaar georganiseerd door het landelijk team Scouting Academy. Het is een plek om te netwerken, ervaringen te delen en je te laten inspireren door verschillende workshops. LOSA is biedt dus de ideale gelegenheid om je deskundigheid een boost te geven en je netwerk binnen Scouting Academy te vergroten. De deelnemers aan LOSA zijn vooral groeps-, regio- en landelijke vrijwilligers die binnen Scouting Academy actief zijn (praktijkbegeleiders, praktijkcoaches, trainers, instructeurs, vakopleiders en opleiders).

LOSA 2018

Op 16 juni vond de Landelijke Ontmoetingsdag Scouting Academy plaats, ook wel LOSA. Het buitenterrein van het LSC in Leusden werd verrijkt met een drietal grote tenten zodat er volop ruimte was voor sessies en workshops. Dit jaar waren er niet alleen opleiders, vakopleiders, instructeurs, trainers, praktijkcoaches en praktijkbegeleiders aanwezig. Ook groepsbegeleiders waren van de partij! In de ochtend waren er diverse sessies om kennis te delen op functieniveau. In de middag was er keuze uit een breed scala aan workshops. De inspirerende dag werd afgesloten met een BBQ.

Sessies op functieniveau

’s Ochtends waren er diverse sessies om kennis te delen op functieniveau. Nieuwsgierig naar de uitkomsten van deze sessies? Dan heb je geluk, want twee van deze sessies worden hier uitgelicht! Klik op de titels van de sessies om uitgebreide informatie over de sessies te lezen.

Workshops

’s Middags waren er twee rondes met workshops. Drie van deze workshops worden hier uitgelicht. Benieuwd naar de inhoud en het verloop van deze workshops? Klik op de namen van de workshops om uitgebreide informatie over de workshops te lezen.

LOSA 2019

Deelnemen aan de LOSA in 2019? Dat kan! De volgende LOSA vindt plaats op 15 juni 2019, in het LSC in Leusden. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda. Heb je vragen over de LOSA, over workshops die gegeven zijn, of heb je suggesties voor het programma van volgend jaar? Dan kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..