Groepsbegeleiderscompetenties

De routekaart is een online trainingsroute voor groepsbegeleiders. In de routekaart vind je diverse mogelijkheden om aan je competenties te werken, zodat je snel en makkelijk ziet op welke manieren je aan een bepaalde competentie kunt werken. De routekaart is analoog opgebouwd aan de kwalificatiekaart. Dit betekent dus ook dat je niet alles uit de routekaart hoeft te doen, je pikt alleen de competenties er uit die je nog wil ontwikkelen als groepsbegeleider. Je kiest dus zelf met welke competentie je aan de slag wil en op welke manier.

Je kunt de routekaart ook als app op je mobiel gebruiken. Hoe dat werkt kun je vinden in de instructie routekaart op je mobiel gebruiken. Als je op de afbeelding hieronder klikt, kun je deze downloaden als afbeelding. Met deze afbeelding kun je eenvoudig de links op de routekaart openen.

Groepsbegeleiderscompetenties plaatje

Kennis van Scouting