Headerafbeelding

Spreekbeurtpakket

Op zoek naar een handig kant en klaar pakket om super toffe spreekbeurt of werkstuk te maken? Een goed verhaal houden over wat Scouting is? Voor welpen en scouts is dit een super tool om hen te helpen met vertellen wat Scouting is. Daarnaast is het natuurlijk een leuke manier van ledenwerving.

Hoe lang ben je er mee bezig?Is afhankelijk van hoe uitgebreid je het gaat doen
Waar is het verkrijgbaar?Te bestellen bij de ScoutShop
Waar kan ik meer informatie vinden?Hier vind je meer informatie
Zijn er kosten aan verbonden?Ja, vanaf €3,50 + €1,50 verzendkosten

Toelichting

Je krijgt als je het spreekbeurtpakket bestelt een envelop vol met spullen om je verhaal goed voor te bereiden. Er zitten posters in, tips voor de beste spreekbeurt, kaartjes om je klasgenoten uit te nodigen om eens te komen kijken en nog veel meer.

Op de site tref je dan nog allemaal PowerPoint-presentaties die je zelf kan aanpassen. Daarnaast kan je er de nodige filmpjes vinden.

Na je spreekbeurt of werkstuk kan je leerkracht een kaartje invullen. Als je die opstuurt, krijg je een leuke verrassing opgestuurd.

Lees hier de verhalen van de spreekbeurttoppers

Lees de informatie op de website, bestel het pakket en ga aan de slag!

Scouting toekomstproof