Headerafbeelding

ScoutingApp

Belangrijke informatie makkelijk beschikbaar stellen? Korte berichten snel verspreiden? De betrokkenheid bij de groep vergroten? De ScoutingApp is een extra communicatiemiddel waarmee je ouders, leden, vrijwilligers en zelfs nieuwe leden kunt bereiken. Altijd en overal.

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig?Wisselend. In een paar uurtjes heb je de basis staan maar de app moet daarna ook onderhouden worden
Waar is het verkrijgbaar?Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van de ScoutingApp. Als we zover zijn wordt dit gecommuniceerd via onze gebruikelijke kanalen en naar de contactpersonen communicatie.

Toelichting

Deze tool is gratis beschikbaar voor alle Scoutinggroepen en biedt de mogelijkheid tot het delen van zowel serieuze informatie als leuke weetjes. De app beheer je eenvoudig via portal.scouting.nl. Je kunt daar actuele informatie invoeren, publiceren en ook de statistieken bekijken. Onder andere foto’s, de groepsagenda, nieuwsberichten en Scouts Online kun je in de app beschikbaar maken. Je Scoutinggroep is gemakkelijk te vinden in de ScoutingApp door te zoeken op naam of woonplaats. Door de mogelijkheid tot het versturen van pushberichten is het snel informeren van leden mogelijk.

Scouting toekomstproof