Headerafbeelding

Routekaart roverscouts

Kunnen we het programma-aanbod voor roverscoutsgids niet samenvatten op één A4tje? Ja, dat kan! Dat is de routekaart voor roverscouts.

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig?Met behulp van deze infographic kun je in 10 minuten het roverscoutsprogramma uitleggen
Waar is het verkrijgbaar?Je kunt de routekaart en een folder met meer informatie onderaan deze pagina downloaden
Waar kan ik meer informatie vinden?Meer lees je in de Roverscoutsgids

Toelichting

De routekaart is een handige tool waar het programma-aanbod voor roverscouts kort en bondig staat uitgelegd, van overvliegen tot en met partenza. In de geadviseerde volgorde komen pow-wow en uitdagingen aan bod.

De infographic geeft een goed overzicht van wat drie jaar roverscouts kan inhouden. Zo kun je de laatste speltak als jeugdlid er het maximale uithalen en ontzettend leuke en uitdagende activiteiten doen.

Scouting toekomstproof