Headerafbeelding

Toekomstvisie spel

Hoe kan je elkaar inspireren om te ontdekken met welke toekomstthema’s jullie groep al goed bezig zijn? En met welke toekomstthema’s jullie groep verder aan de slag zou willen? Dit spel is bedoeld om in een groep kaderleden met andere groepen de Toekomstvisie te verkennen. Gedurende het spel vindt onderlinge uitwisseling plaats tussen groepen en inspireren de deelnemers elkaar om in hun eigen groep verdere stappen te nemen in de Toekomstvisie.

Hoe lang ben je er mee bezig?1 tot 2 uur
Waar is het verkrijgbaar?Je kunt het toekomstvisie spel onderaan deze pagina downloaden
Waar kan ik meer informatie vinden?In het zakboekje Spelboeket, ook onderaan deze pagina te vinden.

Toelichting

Dit spel is bedoeld om in groepje samen met kaderleden uit andere groepen de Toekomstvisie te
verkennen. Tijdens het spel ontdekken de deelnemers met welke toekomstthema’s ze in hun groep al
bezig zijn en met welke toekomstthema’s ze nog aan de slag zouden willen. Gedurende het spel vindt
groep verdere stappen te nemen in de Toekomstvisie.

Scouting toekomstproof