fotolijn_lblauw

Scoutingloterij

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat. Ook in 2014 worden er fantastische prijzen verloot, waaronder Philips Home Cinema-systems, Flat TV's, LCD TV's, GPS-en, Victornox messen, Maglites LED-zaklampen, Walibi Holland dagkaarten en natuurlijk de hoofdprijs, een Fiat Panda t.w.v. € 9.825,-!

Actieperiode 2014

Ook in 2014 komen scouts weer langs de deuren voor de verkoop van Scoutingloten. De actieperiode loopt van 29 maart tot en met 19 oktober 2014.

Informatie voor Scoutinggroepen

Meedoen=winnen! Ook voor jouw Scoutinggroep. Wil jouw groep ook dit jaar weer meedoen? Kijk op Mijn Scouting voor alle praktische informatie over de Nationale Scoutingloterij, het bestellen van loten en meer.

Meer informatie over de Scoutingloterij

Een belangrijke datum is die van 9 december 2014. Dan vindt de trekking plaats bij notariskantoor Spek & Van den Beld. Helemaal volgens de regels en dat moet ook, want het Ministerie van Justitie controleert het verloop van een nationale loterij nauwkeurig.

De Minister van Justitie heeft op 8-12-2009 Stichting SNL (Samenwerkende non-profit Loterijen) een vergunning gegeven onder nr. 5631620/09/DSP. Scouting Nederland participeert in deze stichting. Het aantal loten van de Nationale Scouting Loterij bedraagt maximaal 800.000.

Loteigenaren en -eigenaressen kunnen op de volgende manier te weten komen of ze in de prijzen zijn gevallen:
• Via telefoonnummer 0900-202 50 46 (35 cent per minuut, gemiddelde duur 1,5 minuut).
• Via www.scoutingloterij.nl.

Op de achterzijde van het lot staat precies wat er gebeuren moet als er een prijs is gewonnen.

Bij de Nationale Scouting Loterij vallen de hoofdprijs en de 1e tot en met 6e prijs altijd op loten die verkocht zijn. Niet-verkochte loten doen niet mee met de trekking voor de hoofdprijzen!

Nationale Scoutingloterij 2013: de winnaars zijn bekend!

Op de achterzijde van ieder lot staat precies wat er moet gebeuren als er een prijs is gewonnen. De uitslag van de trekking van de Nationale Scoutingloterij 2013 is hier te downloaden en op te vragen via telefoonnummer 0900-2025046 (35 cent per minuut). De loten zijn tot één jaar na trekking geldig.

Nationale Scoutingloterij

Ervaringsverhalen

Winnen doe je bij de Scoutingloterij eigenlijk al als je groep besluit mee te doen. 60% van de opbrengst is namelijk direct voor je groep! De overige 40% is bestemd voor het Scouting Nederland Fonds, dat groepen en Scoutingprojecten ondersteunt.  Hoe ervaren Scoutinggroepen deelname aan de Scoutingloterij?

"We sparen door deelname aan de loterij met z’n allen voor een groter en leuker evenement van de groep. De overige opbrengst wordt ook aan groepsactiviteiten besteed. Van iedere euro zien de jeugdleden het direct terug." Lees alle ervaringen...

De Nationale Scoutingloterij 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door:

loterij_fiat

loterij_autowinkel