fotolijn
Privacywet

Privacywet

Wat moet ik doen als Scoutinggroep?

Er komt nieuwe Europese wetgeving aan op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens. Waarmee moet je rekening houden…

Lees verder
Waar ga jij op kamp?!

Waar ga jij op kamp?!

Zoek & boek Scoutingaccommodaties

Een terrein in binnen- of buitenland? Een clubhuis van een andere Scoutinggroep? Of liever naar één van de Scouting Labelterreinen?…

Lees verder
HIT 2018

HIT 2018

Welk kamp kies jij met Pasen?

De inschrijving voor de HIT is geopend! Maak je keuze uit één van de zes HIT-plaatsen en ruim zestig kampen!

Lees verder
Laat je uitvragen! 2018

Laat je uitvragen! 2018

Samen met de ScoutShop roepen we alle single 18+ scouts op zich op te geven voor deze valentijnsactie.

Ook in 2018 kun je weer meedoen met Laat je uitvragen! Samen met de ScoutShop roepen we alle single 18+…

Lees verder

Scouting Nederland

Regionale Scoutingwedstrijden

Ieder jaar vinden in verschillende regio's de regionale Scoutingwedstrijden voor de leeftijdsgroep scouts plaats. De winnaars van de regionale Scoutingwedstrijden mogen vervolgens meedoen aan de landelijke Scoutingwedstrijden. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2018

Het thema  (de speldraad)  en activiteiten staan dit jaar in het teken van ‘Opposites Attract’. De basis voor de RSW wordt gevormd door het themaverhaal over de planeten Rika en Zianië die op het punt staan tegen elkaar te botsen en daardoor één planeet te vormen. De bewoners van beide planeten gaan op onderzoek uit en ontdekken de overeenkomsten en verschillen van het andere volk. Kunnen ze samen een beschaving vormen?

Klik hier om de spelbrochure voor de regionale Scoutingwedstrijden van 2018 te downloaden .

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die scouts normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.

Partners van Scouting