Donateurschap

Ja, ik word donateur
en machtig het Scouting Nederland Fonds om tot wederopzegging:
Kies alstublieft een periode.

Bedrag
Kies alstublieft een bedrag.

Af te schrijven van mijn rekening:
IBAN-nummer
Uw IBAN-nummer is verplicht om in te vullen. U vindt uw IBAN-nummer op uw bankpas of door uw oude rekeningnummer in te vullen op deze website.

BIC-nummer
Om uw bijdrage te kunnen incasseren, hebben we uw BIC-nummer nodig. Uw BIC-nummer vindt u in uw bankgegevens of door uw rekeningnummer in te vullen op deze website.

Aanhef
Maak uw keuze voor de aanhef

Vul alstublieft uw naam in.

Vul alstublieft uw adres in.

Huisnummer
Vul een (geldig) huisnummer in.

Postcode
Vul een (geldige) postcode in.

Woonplaats
Vul alstublieft uw woonplaats in.

E-mailadres
U heeft geen (geldig) e-mailadres ingevuld. We houden u graag per e-mail op de hoogte van wat we met uw bijdrage doen.

Fijn dat u het Scouting Nederland Fonds wilt steunen. Om uw donateurschap definitief te maken krijgt u op de volgende pagina uw ingevulde gegevens te zien. We willen u vragen de gegevens goed te controleren, de pagina te printen, te ondertekenen en kosteloos te sturen naar Scouting Nederland Fonds, Antwoordnummer 465, 3800 XA Leusden. Wij zullen u deze informatie ook per mail toesturen.

Incassant ID van Scouting Nederland Fonds NL 83 ZZZ411899580000.

Namens alle scouts in Nederland, bedankt voor uw bijdrage!