Geef een boom cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een scout, een Scoutinggroep of een gewaardeerde vrijwilliger die bijvoorbeeld afscheid neemt na jarenlange inzet? Geef dan een unieke boom op Scoutinglandgoed Zeewolde cadeau!

Het Scouting Nederland Fonds draagt bij aan de realisatie van Scoutinglandgoed Zeewolde. Via onderstaand formulier kunt u een donatie doen ten behoeve van de aanplant van een boom op naam op Scoutinglandgoed Zeewolde. De boom wordt nieuw aangeplant en voorzien van een speciaal naamplaatje. De boom kan zowel op naam van een particulier, bedrijf of (Scouting)organisatie staan. Samen met u organiseren we desgewenst een onthulling. Vul onderstaand uw gegevens in en voldoe de betaling rechtstreeks per iDeal.

Een eenmalige gift ten behoeve van een boom op het Scoutinglandgoed kunt u ook doen door het overmaken van het door u beoogde bedrag onder vermelding van 'Donatie boom landgoed': Scouting Nederland Fonds - IBAN bankrekening: NL75INGB0674093283. Stuur uw gegevens aanvullend per e-mail naar ons toe.

Naam(*)
Een naam invullen is verplicht

Adres(*)
Geen (geldig) adres ingevoerd

Postcode(*)
Geen postcode ingevoerd

Woonplaats(*)

E-mailadres(*)
Je hebt geen geldig e-mailadres ingevuld. Via je e-mailadres ontvang je een eenmalige bevestiging van je donatie.

Boom op naam van
Invalid Input

Kies het bedrag dat je wilt doneren

En/of bedrag naar keuze
U kunt optioneel een hoger bedrag doneren. Dit bedrag is minimaal 550 euro.

Te doneren bedrag

Nieuwsbrief?
Invalid Input

Klik op de knop 'Doneer nu' om uw donatie te voltooien. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving om uw donatie met iDeal te voldoen.