Headerafbeelding

Social media

Open jij YouTube vaker dan dat je de afstandsbediening van je televisie oppakt? ScoutTV is het online videoplatform door en voor scouts. De ScoutVloggers reizen het hele land (en buitenland!) door om vette Scoutingavonturen te delen, en ook evenementen en team delen video's om te laten zien hoe divers Scouting is. Iedereen kan bijdragen aan ScoutTV met filmpjes, reportages, animaties en meer. Ook groepen en regio's! ScoutTV vind je op YouTube.

ScoutVloggers Evi, Roar en Hielke

Evi, Roar en Hielke nemen je mee in de wereld van Scouting met hun ScoutVlogs. Van handige tutorials tot de gekste challenges van uitdagende hikes tot zeilen in weer en wind. Noem het en ze doen het. Want scouts houden wel van een uitdaging. Heeft jouw Scoutinggroep een toffe challenge? Heb jij iets heel cools gedaan? Laat het de vloggers weten en wie weet gaan zij de uitdaging met je aan!

Draag bij aan het kanaal

Heeft jouw groep een fantastische open dag gedraaid? Of wil je andere regio's graag laten zien hoe jullie RSW eraan toe ging? Deel jouw video met Landelijk team Communicatie en zie hem terug op YouTube! Scouting Nederland kan jullie video dan via social media delen en zo laten zien wat Scouting is. Zorg wel eerst voor toestemming bij de deelnemers.