ScoutTV

#ScoutVlog 120: Groetjes van Pien uit Noorwegen!
Vlogger Pien geniet nog steeds van het prachtige Noorwegen en ging in de sneeuw kamperen met een Noorse Scoutinggroep. Bij ons is er geen sneeuw te bekennen, maar ook voor koukleumen op zomerkamp heeft Pien wat goede tips...
#ScoutVlog 118: Fijne Koningsdag!
Deze vlog is er een met een oranje tintje, de vloggers proberen diverse oud-Hollandse Koningsdagspelletjes. Denk jij dat je het beter kunt? ;)
#ScoutVlog 117: Roelof en Roar bij de RSW
Vloggers Roelof en Roar waren afgelopen weken bij de RSW aanwezig. Jij ook? En wie hebben er een plekje voor de LSW weten te bemachtigen?
#ScoutVlog 116: Hielke en Evi bij de voorbereidingen voor 4 mei
Evi en Hielke waren afgelopen weekend aanwezig bij het voorbereidingsweekend voor de scouts uit Friesland die dit jaar meehelpen met de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam.
#ScoutVlog 115: Op HIT met Hielke en Roar!
Een lekker lange #ScoutVlog vandaag! Vlogger Hielke was afgelopen weekend bij de HIT in Zeeland en Roar maakte HIT Alphen onveilig. Bekijk hun avonturen en geniet nog even na van een heerlijk Paasweekend. Ben jij ook op HIT geweest?
#ScoutVlog 114 - De wereld mooier maken met Evi!
Vlogger Evi gaat samen met haar groep de wereld mooier maken en krijgen daar ook nog een mooie beloning voor!
#ScoutVlog 113: de 5 beste vervangers voor aanmaakhout
In deze #ScoutVlog laat Vlogger Roelof je de 5 beste vervangers voor aanmaakhout zien. Tag iemand die deze super tips wel kan gebruiken!
#ScoutVlog 112: Fijne nationale pannekoekdag
namens vlogger Hielke en alle welpen van de Haveli horde van scouting Scherpenzeel! Zij bakten met zijn allen super veel pannenkoeken en hebben ze uiteraard ook even goed geproefd. Doet jouw groep iets met nationale pannenkoekdag?
Lokale aandacht positief jeugdbeleid
In deze video vraagt Fedde Boersma, directeur van Scouting Nederland, aandacht voor positief jeugdbeleid binnen gemeentes.
#ScoutVlog 111: Groetjes uit Noorwegen!
Deze #ScoutVlog van Pien komt helemaal uit het koude Noorwegen. Ze geeft je tips hoe je ook bij kou en sneeuw buiten lekker warm kunt blijven.

Over ScoutTV

ScoutTV is het online videoplatform door en voor scouts. Iedereen kan bijdragen aan ScoutTV met filmpjes, reportages, animaties en meer. ScoutTV is te volgen via www.scouttv.nlYouTube en Twitter.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)