ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 98 - Vrijwilligers in het zonnetje!
Scouting Nederland is trots op al haar vrijwilligers. Gisteren tijdens de Nationale vrijwilligersdag ontvingen vrijwilligers een leuk bedankje in hun inbox (nog niet gezien? Check dan snel even je mail!) en vandaag zet vlogger Pien ze nog eens extra in het zonnetje!
#ScoutVlog nr. 97 - The next generation ScoutVloggers
Na het trieste nieuws van Amy en Luuk vorige week, is het vandaag weer feest want de strijd om de opvolgers van dit duo is losgebarsten! Heb jij alles in je om ScoutVlogger te worden? Laat het ons weten via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 95 - Powergirl Pien
Omdat meiden ook van buiten spelen houden en net zo stoer als jongens kunnen zijn, zo niet sterker: vlogger Pien neemt je in de nieuwe #ScoutVlog mee naar een girlpower event! Meer over meiden binnen Scouting lees je op http://bit.ly/2gpmYCt.
#ScoutVlog nr. 94 - Lu(u)cifer challenge
In deze #ScoutVlog gaat Luuk de challenge aan van vlogger Roelof: maak een fantastisch kunstwerk van lucifers.
#ScoutVlog nr. 93 - Amy's Halloween
Kijkwijzer tip! Kan je niet tegen bloed, wonden en horror? Sla dan deze vlog even over... ;-)
#ScoutVlog nr. 92 - Op naar de JOTI Express
Het is vrijdag dus tijd voor een splinterineuwe #ScoutVlog waarin je ziet hoe Pien haar JOTA-JOTI-weekend beleefde bij de JOTI Express.
#ScoutVlog nr. 91 - Talk like a pirate!
Van torens bouwen voor JOTA-JOTI naar vlotten bouwen met vlogger Amy. Het is alweer even geleden, maar tijdens International Talk Like A Pirate Day ging Amy met haar welpen aan de slag om een echt piratenschip te bouwen! Hebben jullie wel eens een piratenopkomst gedraaid? Deel je tofste piratenfoto ...
#ScoutVlog nr. 90 - Knoopchallenge
Vet veel Scoutingknopen leggen in vet weinig tijd. Roelof ging de uitdaging aan! In de vorige challenge ontving Roelof van vlogger Pien de uitdaging om zeven Scoutingknopen te leggen.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)