ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 40 - Radioactief hunten in oktober
In deze nieuwe #ScoutVlog beleven Amy en Roelof beide op een compleet andere manier het JOTA-JOTI weekend. Amy doet mee aan de Jotihunt en Roelof gaat op bezoek bij Scoutinggroepen om te kijken hoe zij JOTA doen. Benieuwd? Geniet van je #lunchbreak!
#ScoutVlog nr. 41 - Een kijkje over de grens met Jelmer!
Deze week nam Jelmer voor ons een kijkje over de grens bij de Dag van de Jeugdbeweging in Antwerpen. In een nieuwe gastvlog laat hij ons zien hoe het er daar aan toe gaat. Ga je zelf ook een keer iets leuks doen? Laat het ons dan weten via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 42 - Kinderen denken mee over het klimaat
Vorige week was Roelof namens Scouting aanwezig bij de Kinderklimaattop in Rotterdam, waar ook de Kinderklimaatdeals werden gelanceerd. Meer informatie daarover volgt binnenkort? Benieuwd naar hoe de Kinderklimaattop was? Check de nieuwe #ScoutVlog!
#ScoutVlog nr. 43 - Op bezoek bij de winnaars!
Luuk is back! In deze nieuwe #ScoutVlog reist hij naar Eindhoven om Scouting Wielewaal​ de prijs uit te reiken van de Instagram zomerkamp fotowedstrijd.
#ScoutVlog nr. 44 - Een hike-insigne halen met een A!
Roelof ging op bezoek bij Scouting Elfregi Helen Keller Heemskerk​ en draaide een opkomst mee met hun scouts met een beperking. Benieuwd hoe dat eraan toe ging?
#ScoutVlog nr. 45 - Amy en haar Pietendiploma
Amy ging op bezoek bij Scoutinggroep JJB​ in Apeldoorn om haar Pietendiploma te halen. Of dat is gelukt? Bekijk snel de vlog!
#ScoutVlog nr. 46 - MannequinMarc!
Luuk heeft samen met Marc en zijn hond geprobeerd om een vette mannequin challenge te maken, maar of dat nou helemaal goed ging... Kunnen jullie het beter? Stuur voor dinsdag 6 december je mannequin challenge in naar luuk@scouting.nl en wie weet zie je je eigen video terug in de enige echte Scouting...
#ScoutVlog nr. 47 - Mijn leiding is de liefste!
Amy ging in het kader van Nationale Vrijwilligersdag op bezoek bij de bevers van Scouting Schonauwen in Houten om eens te vragen wat zij van hun leiding vinden. Natuurlijk willen we ook graag weten wat jij van je leiding vindt. Laat het ons weten in de reacties!
#ScoutVlog nr. 48 - Met Roelof naar de landelijke raad!
In deze nieuwe #ScoutVlog neemt Roelof je mee naar de landelijke raad, om je te laten zien wat daar allemaal gebeurd. Wil je dat Roelof ook een keer bij jou langskomt? Mail hem dan op roelof@scouting.nl!

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)