ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 70 - Wie zijn de beste scouts?
Afgelopen weekend was Vlogger Roelof te vinden bij de Regionale Scoutingwedstrijden van Regio 't Gooi, waar alle scouts streden voor de felbegeerde titel van beste scouts van de regio! Welke gave activiteiten hebben jullie gedaan tijdens de RSW? Laat het ons weten!
#ScoutVlog nr. 69 - De grappen van Vlogger Luuk
Een maand geleden daagde Vlogger Amy Vlogger Luuk uit om een #ScoutVlog te maken waarin hij twee minuten lang alleen maar Scoutingwoordgrappen mocht maken. Uiteraard nam Vlogger Luuk dit uiterst serieus en zie hier het resultaat! Heb jij nog een leuk idee voor een challenge? Laat het hieronder weten...
#ScoutVlog nr. 68 - Dodenherdenking op de Dam
Benieuwd hoe het eraan toe gaat als scouts helpen bij de Nationale Herdenking op de Dam? Luuk neemt je mee en laat je zien wat ze allemaal doen!
#ScoutVlog nr. 67 - Het regent lintjes!
Afgelopen woensdag werden de koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Ook wel bekend als de lintjesregen. Luuk en Amy vonden dat veel meer mensen een lintje verdienden en dus trokken zij erop uit met hun eigen lintjesregen!
#ScoutVlog nr. 66 - Een 'HIT'-sig paasweekend!
Een extra lange lunchbreak vandaag! Vlogger Amy ging op HIT en dat was niet zomaar een HIT! Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw leukste HIT-verhalen. Plaats een toffe foto van jezelf op HIT en wie weet zie je die binnenkort terug op de Instagram van Scouting Nederland!
#ScoutVlog nr. 65 - Fire in the pizzadoos!
Vlogger Luuk daagde vlogger Amy een maand geleden uit om te vuurspuwen. Dus dat is wat ze deed! En vervolgens gaf ze Luuk op de valreep nog een nieuwe challenge mee. Heb je nog goede ideeën voor challenges voor onze vloggers? Laat het ons weten in de reacties!
#ScoutVlog nr. 64 - #Scouthack: chips & vuur!
Luuk en Roelof laten je in deze #Scouthack zien hoe je kunt koken met alleen een gat in de grond en wat chips. Weet jij zelf ook een goede #Scouthack? Laat het ons weten en wie weet mag jij het samen met Luuk en Roelof opnemen voor de volgende editie!
#ScoutVlog nr. 63 - Heb je onze nieuwe vlogger Pien al gezien?
Heb jij onze nieuwe vlogger Pien al gezien? Een waardige opvolgster voor Josien!
#ScoutVlog nr. 62 - Nemo overspoelt door 200 welpen
Alweer een tijdje geleden ging Roelof met Regio Maasdelta mee naar Nemo, waar meer dan 200 welpen een geweldige middag beleefden. Wat is het gaafste proefje wat jij ooit hebt gedaan? Laat het ons weten in de reacties en wie weet zie je jouw reactie terug op Instagram of Twitter!

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)