ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 57 - Love is in the air!
Gisterenavond beleefden vijf koppels de date van hun leven op Scoutcentrum Buitenzorg. Dankzij Kampvuurkok Arriën genoten zij van een heerlijk diner en natuurlijk van elkaar. Roelof was erbij om verslag te doen.
#ScoutVlog nr. 56 - Achter de schermen met Luuk
Vandaag neemt Luuk je in een nieuwe #ScoutVlog mee achter de schermen bij een fotoshoot voor Laat je uitdagen! Bekijk samen met Luuk wat eraan vooraf gaat voordat de posters voor jou beschikbaar zijn...
#ScoutVlog nr. 55 - Een IJSkoud weekend in Soest!
Deze keer komt de vlog van gastvlogger Chiara, die voor ons verslag doet van de 35e editie van het IJsberenweekend in Soest. Wil je dat de vloggers ook bij jou langskomen? Mail ze via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 54 - Een rondleiding door het gebouw van Roelof!
Roelof neemt je mee op een rondleiding door het Scoutinggebouw van zijn eigen groep, omdat dat wel een heel bijzonder gebouw is... Daarnaast heeft hij nog belangrijke vragen voor je. Bekijk het allemaal in een nieuwe #ScoutVlog!
#ScoutVlog nr. 53 - Op bezoek bij de brandweer!
Deze week gaat Josien met haar welpen op bezoek bij de brandweer. Brandweerpakken passen, in de brandweerwagen kijken en nog veel meer: het was één groot feest! Wil je dat onze vloggers ook bij jou op bezoek komen? Mail ze dan via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 52 - Bank in boom!
In deze nieuwe #ScoutVlog laten Luuk, Amy en Roelof je zien hoe je een bank tussen twee bomen kunt knopen. Meer tips van onze vloggers? Vertel ons wat je wil weten! Stuur een mailtje naar vlog@scouting.nl en wie weet wordt jouw vraag binnenkort beantwoord.
#ScoutVlog nr. 51 - Happy new year!
De eerste vlog van het nieuwe jaar is niet van onze vloggers, maar van jullie! Met alle inzendingen van de mannequin challenges hebben we een mooie compilatie kunnen maken. Natuurlijk met de allerbeste wensen van Luuk en Amy :-)
#ScoutVlog nr. 50 - Taart!
In deze 50e vlog vieren we één groot feest! De vloggers worden door Elke verrast met taart op Scoutinglandgoed Zeewolde. Namens alle vloggers wensen we jullie een hele fijne jaarwisseling en we zien jullie graag volgend jaar!
#ScoutVlog nr. 49 - Luuk helpt de voedselbank!
In deze nieuwe #ScoutVlog gaat Luuk op bezoek bij de scouts van de Van Weerden Poelman groep uit Den Haag, die een dagje helpen bij de voedselbank. Wil je dat Luuk ook een keer bij jou langskomt? Mail hem op luuk@scouting.nl.

Tip ScoutTV

1. Naam(*)
    Ongeldige invoer
  2. Scoutinggroep(*)