ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 35 - Vlot vlogje
In deze #ScoutVlog gaat Roelof naar HISWA te water, waar Scouting Nederland aanwezig is met spetterende activiteiten. Hij vaart in een vlet en op een vlot, zoekt mooie boten en ontmoet een bekende Nederlander! Wil je dat Roelof ook een keer bij jou langskomt? Mail hem dan op roelof@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 36 - Binnenstebuiten op de Scoutiviteit
In deze nieuwe #lunchbreak neemt Josien je mee naar de Scoutiviteit in Overasselt (of is het Over-asselt?). Bekijk de nieuwe #ScoutVlog nu!
#ScoutVlog nr. 37 - Landelijke Scouting Zeilwedstrijden
Roelof​ ging afgelopen weekend op bezoek in Zeewolde, bij de Landelijke Scouting Zeilwedstrijden - LSZW​. Benieuwd hoe het er daar aan toe ging? Check de nieuwste #Scoutvlog! #lunchbreak
#ScoutVlog nr. 38 - Rondneuzen in de regio
In deze nieuwe #ScoutVlog bezoekt Roelof de Regionale Scout-In van Regio Het Gooi. We maken kennis met de regio, met de groepsleden van Roelof en bekijken de toffe workshops die hier aangeboden worden.
#ScoutVlog nr. 39 - Masterchef in Drenthe
Voor een nieuwe #ScoutVlog ging Josien afgelopen weekend op bezoek bij het regioweekend voor scouts in Drenthe met thema Masterchef. Er werden echte sterrenmaaltijden gekookt op het houtvuur. Bekijk het nu zelf!
#ScoutVlog nr. 40 - Radioactief hunten in oktober
In deze nieuwe #ScoutVlog beleven Amy en Roelof beide op een compleet andere manier het JOTA-JOTI weekend. Amy doet mee aan de Jotihunt en Roelof gaat op bezoek bij Scoutinggroepen om te kijken hoe zij JOTA doen. Benieuwd? Geniet van je #lunchbreak!
#ScoutVlog nr. 41 - Een kijkje over de grens met Jelmer!
Deze week nam Jelmer voor ons een kijkje over de grens bij de Dag van de Jeugdbeweging in Antwerpen. In een nieuwe gastvlog laat hij ons zien hoe het er daar aan toe gaat. Ga je zelf ook een keer iets leuks doen? Laat het ons dan weten via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 42 - Kinderen denken mee over het klimaat
Vorige week was Roelof namens Scouting aanwezig bij de Kinderklimaattop in Rotterdam, waar ook de Kinderklimaatdeals werden gelanceerd. Meer informatie daarover volgt binnenkort? Benieuwd naar hoe de Kinderklimaattop was? Check de nieuwe #ScoutVlog!
#ScoutVlog nr. 43 - Op bezoek bij de winnaars!
Luuk is back! In deze nieuwe #ScoutVlog reist hij naar Eindhoven om Scouting Wielewaal​ de prijs uit te reiken van de Instagram zomerkamp fotowedstrijd.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)