ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 45 - Amy en haar Pietendiploma
Amy ging op bezoek bij Scoutinggroep JJB​ in Apeldoorn om haar Pietendiploma te halen. Of dat is gelukt? Bekijk snel de vlog!
#ScoutVlog nr. 46 - MannequinMarc!
Luuk heeft samen met Marc en zijn hond geprobeerd om een vette mannequin challenge te maken, maar of dat nou helemaal goed ging... Kunnen jullie het beter? Stuur voor dinsdag 6 december je mannequin challenge in naar luuk@scouting.nl en wie weet zie je je eigen video terug in de enige echte Scouting...
#ScoutVlog nr. 47 - Mijn leiding is de liefste!
Amy ging in het kader van Nationale Vrijwilligersdag op bezoek bij de bevers van Scouting Schonauwen in Houten om eens te vragen wat zij van hun leiding vinden. Natuurlijk willen we ook graag weten wat jij van je leiding vindt. Laat het ons weten in de reacties!
#ScoutVlog nr. 48 - Met Roelof naar de landelijke raad!
In deze nieuwe #ScoutVlog neemt Roelof je mee naar de landelijke raad, om je te laten zien wat daar allemaal gebeurd. Wil je dat Roelof ook een keer bij jou langskomt? Mail hem dan op roelof@scouting.nl!
#ScoutVlog nr. 49 - Luuk helpt de voedselbank!
In deze nieuwe #ScoutVlog gaat Luuk op bezoek bij de scouts van de Van Weerden Poelman groep uit Den Haag, die een dagje helpen bij de voedselbank. Wil je dat Luuk ook een keer bij jou langskomt? Mail hem op luuk@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 50 - Taart!
In deze 50e vlog vieren we één groot feest! De vloggers worden door Elke verrast met taart op Scoutinglandgoed Zeewolde. Namens alle vloggers wensen we jullie een hele fijne jaarwisseling en we zien jullie graag volgend jaar!
#ScoutVlog nr. 51 - Happy new year!
De eerste vlog van het nieuwe jaar is niet van onze vloggers, maar van jullie! Met alle inzendingen van de mannequin challenges hebben we een mooie compilatie kunnen maken. Natuurlijk met de allerbeste wensen van Luuk en Amy :-)
#ScoutVlog nr. 52 - Bank in boom!
In deze nieuwe #ScoutVlog laten Luuk, Amy en Roelof je zien hoe je een bank tussen twee bomen kunt knopen. Meer tips van onze vloggers? Vertel ons wat je wil weten! Stuur een mailtje naar vlog@scouting.nl en wie weet wordt jouw vraag binnenkort beantwoord.
#ScoutVlog nr. 53 - Op bezoek bij de brandweer!
Deze week gaat Josien met haar welpen op bezoek bij de brandweer. Brandweerpakken passen, in de brandweerwagen kijken en nog veel meer: het was één groot feest! Wil je dat onze vloggers ook bij jou op bezoek komen? Mail ze dan via vlog@scouting.nl.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)