Headerafbeelding

Scouting Magazine

Alle leden van Scouting Nederland ontvangen drie keer per jaar het Scouting Magazine met daarin speltips, boekentips, leuke reportages en weetjes. Het magazine is opgedeeld in verschillende katernen, één voor elke speltak: Beverpost (bevers, 5-7 jaar), Scouty (welpen, 7-11 jaar), Flitz (scouts, 11-15 jaar), IXIXEL (explorers, 15-18 jaar) en Tijdrover (roverscouts, 18-21 jaar). Voor vrijwilligers is er het katern Scouts Info, waarin vacatures, reportages, evenementen en belangrijke informatie voor jou en je Scoutinggroep in te vinden is.  Hieronder kun je het Scouting Magazine bekijken of downloaden. 

Voor Scoutinggroepen is er de mogelijkheid om het Scouting Magazine van jouw groep te personaliseren. Je kunt vier pagina's in het midden van het magazine vullen met nieuws, weetjes, puzzels en foto's speciaal voor jouw leden. Dat kun je doen via de speciale Scoutingportal.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op e.issuu.com/embed.html?d=scouting_magazine_2_2023&u=scouting-nederland

Eerdere uitgaves van het Scouting Magazine lezen? Die vind je in de downloads!