Bouw of aanschaf lelievlet

In navolging op het project Vletten op de Maas heeft Scouting Nederland in samenwerking met MasterShip Software BV een unieke bouwinstructievideo voor lelievletten gemaakt. Bekijk hier de video.

Casco lelievlet of onderdelen aanschaffen

Losse onderdelen nodig? Opzoek naar een casco lelievlet? Of ga je voor een bouwpakket? Hieronder vind je de adresgegevens van leveranciers die aanbevolen worden door Scouting Nederland. Wil je informatie over details, prijzen of heb je andere vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houtwerk

De Rie masten