fotolijn

Light-scan

Wil je als groep alvast zelf aan de slag met de methodiek groepsontwikkeling? Maak dan gebruik van de light-scan! Ideaal als je als groep snel aan het werk wilt om je groep een extra impuls te geven en eens kritisch naar je eigen groep te kijken.

Wat is de light-scan?

In de light-scan is de methodiek groepsontwikkeling zo uitgewerkt dat je er als groep zelf mee aan de slag kunt gaan. In de light-scan staat een schat aan informatie, zoals de methodiekbeschrijving, hoe je statistische gegevens over je groep boven water kunt krijgen en ook vind je er handige vragenlijsten.

Wat levert de light-scan je groep op?

  • Inzicht in de kwaliteit van je groep.
  • Inzicht in factoren die je huidige en toekomstige ledenontwikkeling beïnvloeden.
  • Gesprek binnen je groep over verbetermogelijkheden en oplossingen.
  • Stilstaan bij hetgeen er al goed gaat in de groep.
  • Inzicht in de mening van ouders, jeugdleden of externen over de groep.
  • Een reden om contacten met andere Scoutinggroepen of externen aan te gaan om aan verbeteringen voor je groep uit te werken.

Light-scan aanvragen

Fijn dat je belangstelling hebt voor de light-scan van het programma Groepsontwikkeling. Met plezier willen we je deze toesturen. Als je jouw gegevens hieronder invult, dan wordt de light-scan je direct toegezonden. Veel succes met het uitvoeren van de light-scan. Mocht je vragen hebben, dan kun je die altijd stellen per mail.
Je hebt geen geldige naam ingevuld.

Je hebt geen geldig e-mailadres ingevuld

Invalid Input

Je hebt geen regio geselecteerd