fotolijn

ScoutingApp

Waar en wanneer je maar wilt relevante informatie en het laatste nieuws checken op je smartphone. Iedereen is er inmiddels aan gewend geraakt en naast een spetterende website en goede 'offline' communicatie is mobiel steeds belangrijker in de communicatie naar leden, vrijwilligers en ouders. De ScoutingApp helpt je daarbij! Voor jouw groep biedt de app een te gek extra communicatiemiddel waarmee je ouders, leden, vrijwilligers en misschien zelfs nieuwe leden kunt bereiken. Altijd en overal.

Maak eenvoudig en gratis je eigen unieke groepsapp!

Een algemene app voor Scouting is leuk, maar het is nog veel leuker als je als groep een compleet eigen app voor je eigen doelgroep kunt maken! Daarom heeft Scouting Nederland een uniek systeem ontwikkeld waarmee je als groep in de online commmunicatieportal eenvoudig je eigen groepsapp kunt maken, bewerken, beheren en publiceren. In deze portal kun je ook je persoonlijke Scouting Magazine vullen en promotiematerialen bestellen.

Scouting heeft de app ontwikkeld voor iPhone en Android smartphones.

De contactpersoon communicatie van je groep is in het bezit van de log-ingegevens van de portal. Via de portal kun je eventueel nieuwe gegevens aanvragen.

Wat kan ik met mijn eigen app?

Via de ScoutingApp publiceer je de meest uiteenlopende onderwerpen en breng je alle mediavormen samen. Op dit moment is de volgende functionaliteit beschikbaar, die je in iedere gewenste samenstelling kunt gebruiken in je app.

Kortom:

Ga aan de slag met je eigen app in de ScoutingApp!

  • Eenvoudig beheer via portal.scouting.nl.
  • Gratis voor Scoutinggroepen!
  • Multi-informatief: informatie van verschillende kanalen van je groep wordt in de app gebundeld.
  • Makkelijke toegang voor iedereen die de app download – zoek je groep op woonplaats.
  • Actuele informatie: invoeren, publiceren, gelezen worden.
  • Gewild medium: de app en de informatie sluiten aan bij de belevingswereld van scouts en ouders.
  • Grote acceptatie: de mix van serieuze informatie en leuke weetjes garandeert dat de app veel geraadpleegd wordt.
  • Directe betrokkenheid: leiding en scouts zullen graag meewerken aan de invulling van de app en interactief reageren.

Heb je vragen over het werken met de portal? Bekijk de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.