Exclusieve vertoning van 'De IJslandbende' speciaal voor scouts!

IJslandbende

De 12-jarige Sem wil ter nagedachtenis aan zijn overleden vader op expeditie naar IJsland. Met zijn ‘IJslandbende’ maakt hij zich klaar voor de ultieme tocht, maar de voorbereidingen en de reis blijken zwaarder dan verwacht..

Bekijk hier de trailer van 'De IJslandbende'

Wil jij een van de 200 gelukkigen zijn die gratis met zijn of haar speltak naar de speciaal voor Scouting georganiseerde vertoning van de jeugd avonturenfilm 'De IJslandbende' gaat in Pathé Arnhem? Geef je dan snel op!

Datum: zaterdag 17 februari

Tijd: 10.30u

Plaats: Arnhem

Leeftijdsindicatie: 6-12 jaar

Logo pathe

Vul onderstaand formulier in om met jouw speltak naar deze film toe te kunnen. Let op: de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, vol = vol! Na aanmelding nemen we contact op met de winnaars.

Helaas is het niet meer mogelijk om je speltak op te geven. We hebben veel aanmeldingen ontvangen en inmiddels een reservelijst.