Scouts verspreiden ook dit jaar weer het Vredeslicht

Ook dit jaar vertrekt er weer een delegatie van Nederlandse Scouts richting Wenen om daar het Vredeslicht op te halen. In Wenen komen scouts van uit meer dan 25 landen bijeen om vanaf daar het Vredeslicht naar hun landen te verspreiden. De delegatie uit Nederland vertrekt op donderdag 14 december en zal op zondag 17 december met een brandend Vredeslicht weer terug in Nederland zijn. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij om mee te gaan met deze bijzondere reis!

Het Vredeslicht is geen magisch symbool, dat vrede tovert. Het herinnert ons aan onze plicht ons voor de vrede in te zetten. Het Vredeslicht is een teken van hoop en is in een betrekkelijk korte tijd van een klein lichtpuntje uitgegroeid tot een zee van licht. Op zaterdag 23 december zullen we tijdens een manifestatie in Utrecht het Vredeslicht verder verspreiden onder Nederlandse Scouts uit alle provincies. Wil je hier bij aanwezig zijn of iets doen met het Vredeslicht voor je groep, neem dan contact op met de organisatie of kijk op de website: www.vredeslicht.nl.