Labelterrein Belmont officieel geopend

Op vrijdag 30 juni is het nieuwe Scouting Labelterrein Belmont officieel geopend. Dit Labelterrein is eigendom van Leger Des Heils Scouting. Op de Labelterreinen van Scouting Nederland kun je kamperen op z’n scouts. Deze kampeerterreinen worden door scouts beheerd en liggen op de mooiste plekjes in Nederland.

Het Labelterrein Belmont in Ede is al in 1930 door het Leger Des Heils in gebruik genomen. Op het terrein zijn rust, natuur en de beleving daarvan erg belangrijk. Het terrein is in de loop van de jaren van een zandvlakte met een paar bomen en struiken uitgegroeid tot een bosrijk terrein met twee grote grasvelden, een speelbos en diverse andere faciliteiten, zoals StreetCup-voetbalvelden. Verdeeld over vijf terreinen kun je er met 120 personen kamperen. Ook zijn er twee vaste tentenkampen waar 160 personen kunnen overnachten, ideaal voor bevers en welpen. Het is ook mogelijk voor meer luxe te kiezen. Het aangrenzende 50|50 hotel verzorgt dan de catering. Natuurlijk kun je ook zelf koken, in de keuken of boven je eigen vuurtje.