fotolijn

Woonruimte internationale vrijwilligers gezocht!

Scouting Nederland organiseert in de zomer van 2018 de Roverway. Een grootschalig Europees scoutingkamp gericht op 3000 deelnemers uit 20 Europese landen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar.
Woonruimte voor internationale vrijwilligers! Vanaf begin juni komen er 3 vrijwilligers vanuit het EVS programma het team van Roverway 2018 versterken, daarom zijn we op zoek naar een woonruimte voor deze vrijwilligers. Het gaat om de periode 12 juni t/m 12 december.

EVS

EVS staat voor European Voluntary Service. Dit is een programma dat door de Europese Commissie is ingesteld om internationaal vrijwilligerswerk door Europese jongeren te stimuleren en te financieren. Vanuit dit programma ontvangt Roverway 2018 3 EVS vrijwilligers die ons komen ondersteunen om een geweldige Roverway neer te zetten. Het zal gaan om scouts uit Tsjechië, Polen en Roemenië in de leeftijd van 18 - 26 jaar.

Heb jij de gouden tip voor ons om onze vrijwilligers vanaf begin juni te herbergen in de omgeving van Leusden/Amersfoort? Vanaf september 2017 komen hier nog 2 Franse vrijwilligers bij die in Nederland verblijven tot september 2018, dus een woonruimte die geschikt is voor 5 personen en beschikbaar is tot september 2018 zou helemaal geweldig zijn maar de prioriteit ligt bij een woning voor 3 personen. Wat wij dus zoeken:

  • Woonruimte in de omgeving van Leusden
  • Geschikt voor 3 tot 5 personen, bij voorkeur gemeubileerd
  • Scoutingvriendelijke huurprijs (c.a. 900 euro. p/m)
  • Gastgezinnen zijn ook een mogelijkheid.

Heb jij mogelijk de oplossing voor ons of een gouden tip? Dan willen je graag vragen een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bedankt!