Trots en zichtbaarheid

trotsenzichtbaarheidBen jij er trots op dat je scout bent? En weet je omgeving dat je scout bent, of praat je er eigenlijk nooit over? Bij Scouting doe je ontzettend veel vaardigheden op en je ontwikkelt je op allerlei gebieden. Het zou toch mooi zijn als je de successen die je bij Scouting behaalt kunt uitdragen en die met trots kunt laten zien? Daar gaan we de komende jaren samen aan werken!

Zorg dat je zichtbaar bent in je gemeente met de uitdagende activiteiten die je doet en probeer hier media-aandacht voor te krijgen. Een contactpersoon communicatie is dan ook een belangrijke functie om binnen je groep in te vullen en de focus op zichtbaarheid te leggen. Wees niet bescheiden, maar trots op wat je bij Scouting doet en vertel iedereen jouw Scoutingverhaal. Laat je uitdagen en ga aan de slag met Trots en zichtbaarheid!

Sluit je aan bij het netwerk Trots en zichtbaarheid

In het netwerk worden goede voorbeelden uit de praktijk gedeeld, je doet er inspiratie op en je kunt met andere scouts in gesprek over alles wat met het toekomstthema te maken heeft. Alles met als doel jou te helpen bij het realiseren van je plannen rondom het thema Trots en zichtbaarheid. Ieder netwerk heeft een besloten Facebookgroep. Stuur een lidmaatschapsverzoek en we voegen je toe! Heb je geen Facebook? Dan is dit een mooie gelegenheid om een account aan te maken of vraag iemand uit je team, project, groep of regio die wel een account heeft om samen te werken.