Ontwikkeling van een nieuwe versie van Scouts Online!

Team Internet is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe versie van Scouts Online (SOL). Vorig jaar bleek dat de ondersteuning van een framework waar SOL gebruik van maakt wegvalt. Inmiddels is de keuze voor een nieuw framework gemaakt en zijn de ontwikkelaars de basis aan het leggen om verder op te bouwen.

Alle verschillende onderdelen die in SOL zitten, zo'n 17 in getal, zullen worden omgezet. Daarbij wordt zoveel mogelijk de huidige functionaliteit overgenomen. Er is wel enige ruimte voor kleinere aanpassingen. Op dit moment worden alle functionaliteiten (opnieuw) uitgeschreven in zogenaamde user stories. Korte verhaaltjes die beschrijven hoe een applicatie moet werken vanuit de gebruiker gezien.

Daarnaast willen we SOL-2 ook in een nieuw jasje steken. We willen het gebruiksgemak verbeteren, de gebruikte technieken naar 2020 helpen en het oog wil natuurlijk ook wat, ook op mobiel!

Om dit te kunnen realiseren zoekt Team Internet versterking. Op dit moment zijn we hard op zoek naar frontend/interaction designers die willen helpen om SOL-2 vorm te geven, en er staat een vacature open voor een beroepskracht PHP developer.

De komende tijd zullen er nog meer vacatures volgen. Hou daarom https://www.scouting.nl/lid-worden/vacatures/vacature-overzicht/team_internet in de gaten.