fotolijn

Wil jij in het bestuur van de Nationale Jeugdraad?

De Nationale Jeugdraad is altijd bezig met jongeren te laten zien wat hun sterke punten zijn en hoe ze die in kunnen zetten om de wereld om hen heen mooier te maken. Weet jij al wat jouw sterke punten zijn en lijkt het je tof om deel uit te maken van het bestuur van 2019-2020? Lees dan verder!

Wij zijn de springplank van de nieuwe generatie. Wij willen iets betekenen voor de wereld. Klein beginnen en groots worden. Meedoen is makkelijk. Doe iets geweldigs en maak zo anderen blij. Of word bestuur bij NJR, dan veranderen we de wereld samen. Leven is lef tonen. Laten we het doen. Wil jij deel uitmaken bestuur 2019-2020? Lekker dan! Of wil je eerst erachter komen wat dat precies inhoudt? Dat is ook oké. Laten we er rustig doorheen lopen:

Wat houdt een bestuursjaar in?

Dit zijn dingen die je moet weten over een bestuursjaar bij NJR: Het bestuur van NJR telt 7 functies; te weten voorzitter, secretaris, penningmeester, merk & strategie, belangenbehartiging internationaal, belangenbehartiging nationaal en belangenbehartiging lokaal; Het is de bedoeling dat je maximaal 29 jaar bent om plaats te nemen in het bestuur; Je bestuursjaar bij NJR begint op 1 juli; NJR heeft een kantoor (met medewerkers, een koffiemachine en een tosti-ijzer) op de Kromme Nieuwegracht 58 in Utrecht; Een bestuursfunctie bij NJR kost minimaal 24 uur per week en daar staat een vergoeding van €550,- per maand tegenover. Heb je nog andere vragen over een bestuursjaar bij NJR? Klik dan even hier en lees de veelgestelde vragen.

Wat is NJR eigenlijk precies?

Check deze video!

Welke functie past bij jou?

Hoe pas jij bij NJR?

Qua sterke punten: Wij zijn altijd bezig met jongeren te laten zien wat hun sterke punten zijn en hoe ze die in kunnen zetten om de wereld om hen heen mooier te maken. Weet jij al wat jouw sterke punten zijn? Doe de sterke punten test en bedenk hoe jij jouw skills kan inzetten voor een bestuursjaar bij njr.

Qua visie: Je kan ook het werkplan voor 2019 lezen om te zien wat we allemaal uitspoken en of de thema's waar wij ons mee bezighouden aansluiten bij jouw visie op de wereld.

Qua persoon: Zie jij al hoe jouw sterke punten een bijdrage kunnen leveren aan het bestuursjaar? En sluit jouw visie op de wereld aan bij de onze? Tof! Lijkt het je toch nog even fijn om te kletsen met het huidige bestuur en zo face-to-face te horen hoe een bestuursjaar eraan toe gaat? Kom dan naar de infoavond op 27 maart vanaf 19.00. Deze vindt plaats op ons kantoor in Utrecht . Je kan je opgeven door jezelf op going zetten bij het facebookevenement, het aan te geven op de Eventbrite of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Solliciteren maar!

Weet jij zeker dat het bestuur van NJR de klus is voor jou? Stuur dan deze pdf (deze kan je digitaal invullen in de pdf lezer op je computer of uitprinten en inscannen) met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline is op 8 april om 09.00 uur in de ochtend. Wil je jezelf van je creatieve kant laten zien? Dan staat het je vrij om ook een filmpje/infographic/podcast/wat dan ook toe te voegen aan je mail, maar vergeet in ieder geval niet het pdf bestand en je CV te sturen!

Meer informatie?

Check de website van NJR!