De allertofste speurtocht voor bevers en welpen ooit maak je vanaf nu zelf met Troovie!

Troovie banner

De allertofste speurtocht voor bevers en welpen ooit maak je vanaf nu zelf met Troovie. Door de omgeving van je Scoutinggebouw of zomerkamplocatie, te gebruiken tijdens een opkomst of tijdens kamp. Met deze gratis app kun je als speltak of groep op elke denkbare plek een speurtocht uitzetten. Troovie doet daarna de rest: met één druk op de knop creëert de app een uitdagende route vol avontuur.

Is je speurtocht klaar voor gebruik? Dan gaan de jeugdleden met de tablet of smartphone naar buiten, waar ze terecht komen in een avontuurlijke wereld vol knotsgekke schepsels en uitdagende opdrachten. Ga samen met professor Pruttel op zoek naar monsters die al het speelgoed in de buurt willen pikken of zoek een schat samen met een echte piraat! Je kunt ook het basisavontuur gebruiken en zelf een gek of spannend verhaal bedenken.

Super simpel

Zelf een speurtocht maken is met Troovie heel eenvoudig. Eerst stippel je zelf een leuke route uit die overal kan beginnen. In het bos, voor de deur van je clubgebouw of in de speeltuin om de hoek. Vervolgens kies je uit de leuke bestaande opdrachten of kun je je eigen opdrachten toevoegen en selecteer je een passende prijs. Troovie maakt van de route en opdrachten een gave speurtocht die bol staat van het avontuur.

Samenwerken

De speurtochten zijn geschikt voor alle leeftijden en vragen geen moeilijke routetechnieken. De jeugdleden hoeven geen kaart te lezen, maar volgen een pijl die de richting aanwijst. Als er meerdere kinderen meedoen, geeft de app regelmatig aan dat de telefoon doorgegeven moet worden. Zo komt iedereen een keer aan de beurt. Alle kinderen, klein en groot, doen op hun eigen manier mee.

Troovie en Scouting

Scouting Nederland en Troovie slaan de handen ineen. Alle Scoutinggroepen mogen gratis gebruikmaken van alle functies in de Troovie app. Als bedankje daarvoor vragen we Scoutinggroepen een speurtocht te maken in hun omgeving om zo een mooie verzameling speurtochten op te bouwen!  Zo kunnen andere Scoutinggroepen die op kamp gaan bij jullie clubgebouw gebruik maken van jullie speurtocht en kunnen jullie gebruik maken van een leuke speurtocht op jullie eigen kamplocatie.

Over Troovie

Troovie is gestart door twee jonge Nederlandse ondernemers. Geen spelletje op de bank, maar samen naar buiten: dát is het idee van Troovie. De app is speciaal gemaakt voor kids en bevat dus geen reclame of onverwachte betaalmomenten. Er is uitgebreid getest en de reacties waren meteen enorm enthousiast, van de kids én van de ouders!

Wij doen mee!

Enthousiast geworden? Mooi! Download dan de Troovie app in de app store en meld je aan op troovie.nl/scouting. Je ontvangt dan een vouchercode waarmee je gratis credits krijgt in de app.