Doe mee met Youth Pride 2018!

youthpride 29072017 ScoutingNederland EefRingers 2 25

Scouting Nederland is op zoek naar scouts die het leuk vinden om op4 augustus willen laten zien dat ze Proud to be (sc)out! zijn en anderen een hart onder de riem willen steken. Dit kan door  op zaterdag 4 augustus mee te varen met de jeugdboot van Youth Pride.

Youth Pride jeugdboot: zaterdag 4 augustus

Scouting Nederland vindt het belangrijk dat iedereen binnen Scouting zichzelf kan zijn. Daarom vaart Scouting tijdens de Canal Parade 2018 samen met andere jeugdorganisaties mee tijdens de Youth Pride. Ben jij Proud to be (sc)out!, tussen de 7 en 21 jaar, en wil je kans maken om op zondag 4 augustus mee te varen met de jeugdboot van Youth Pride? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

• Er kunnen 10 scouts tussen de 7 en 21 jaar oud meevaren;
  • Voorwaarde is dat je kan zwemmen;
  • Vanuit Scouting Nederland zullen er twee begeleiders meevaren;
  • Aanmelden kan tot 1 augustus;
  • Uit de aanmeldingen loten we per speltak 2 tot 3 deelnemers;
  • De winnende deelnemers worden toegevoegd aan een besloten Facebookpagina waar alle informatie terug te vinden is.

De aanmeldingen voor de Youth Pride is inmiddels gesloten en de winnende deelnemers zijn op de hoogte gebracht.