Doe ook deze zomer handig je kampboodschappen bij AH.nl

Geen tijd om boodschappen te doen voor je zomerkamp of geen zin om te sjouwen? Bestel je boodschappen dan makkelijk bij AH.nl en krijg ze bezorgd op je zomerkamp of maak gebruik van een van de Pick Up Points van AH Online. Scouting Nederland en AH Online werken deze zomer samen, en dat levert voordeel voor jou en je Scoutinggroep op.

De voordelen?

• €10,- boodschappengeld bij je eerste bestelling
  • 50% korting op de servicekosten
  • Prijsfavorieten (budget producten) in het bestelassortiment
  • Grootverpakkingen in het assortiment
  • Online bestellen bij het kampvuur
  • De boodschappen bezorgd op jouw kamplocatie
  • Of de boodschappen makkelijk ophalen bij één van de Pick Up Points

Wat moet je doen?

1. Check of jouw kamplocatie in het bezorggebied van AH Online valt op: https://www.ah.nl/kies-moment/bezorgen
  2. Meld je aan via het formulier hieronder.
  3. Je ontvangt binnen 4 werkdagen een welkomstmail van AH Online met actiecode en de bijhorende actievoorwaarde.
  4. Plaats je bestelling bij AH Online
  5. Laat je bestelling bezorgen of haal het op bij één van de Pick Up Points van AH Online

• Deze AH zomeractie loopt t/m 1 oktober 2019
  • Je kunt alleen gebruik maken van de regeling als je je aanmeldt via het formulier
  • Je bezorglocatie moet in het bezorggebied van AH Online vallen

Betalingsmethode staat standaard ingesteld op Pin betaling

De actiecode is geldig t/m 01-10-2019. Alleen geldig voor inschrijvingen via https://www.scouting.nl/nieuws/1023-bestel-je-zomerkampboodschappen-met-korting-bij-albert-heijn/.De actiecode is eenmalig te gebruiken. Voor deze bestelling geldt het minimale bestelbedrag van €70,00 (inclusief Bonuskorting en exclusief servicekosten). Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen. De gegevens die gedeeld worden met AH.nl d.m.v. inschrijving worden gebruikt om benodigde kortingen te verwerken, deze gegevens zullen bewaard blijven tot 01-11-2019. Bij inschrijving zijn de Algemene voorwaarden voor online bestellen van toepassing.

Maak kans op €250 boodschappengeld!

Laat jij je kampboodschappen ook bezorgen door AH.nl deze zomer? Maak hier een vette foto van (met je leden erop) en plaats deze met #AHopkamp op Instagram en maak deze zomer 3 maanden lang kans op €250,- boodschappengeld voor je volgende bestelling.

Meer weten?

Alle informatie kun je terugvinden op dit informatieblad

Aanmelden?

Heb je al een account bij AH-online? Gebruik dan voor je aanmelding een ander e-mailadres. Let op: gebruik dus geen mailadres waarmee je zelf al een account bij AH.nl hebt!

Wat leuk dat je interesse hebt in de AH zomeractie! We hebben hiervoor een aantal gegevens van je nodig. Uiteraard bewaren we deze gegevens alleen om je aanmelding voor de AH zomeractie in orde te maken.
Ongeldige invoer

Vul hieronder het bezorgadres in voor je bestelling(en)
Ongeldige invoer

Het is aan te raden hier een 06-nummer in te vullen, je ontvangt dan een SMS m.b.t. de bezorging van je bestelling.