Scouting Nederland en Sligro tekenen samenwerkingsovereenkomst

Gisteren, 25 april, tekenden Scouting Nederland en Sligro op het hoofdkantoor van Sligro in Veghel een samenwerkingsovereenkomst. Met deze overeenkomst verbindt Sligro zich weer voor 3 jaar als leverancier en sponsor aan Scouting Nederland en haar evenementen. Met twee grote evenementen komende zomer op Scoutinglandgoed Zeewolde is het fijn om een vaste kwaliteitspartner te hebben op het gebied van voeding.

Fedde Boersma, directeur van Scouting Nederland, geeft aan blij te zijn met deze overeenkomst: “Sligro en Scouting Nederland zijn al jarenlang aan elkaar verbonden. Sligro is een prettige en kwalitatieve partner die bereid is om met ons mee te denken in de uitdagingen op het gebied van voeding voor onze grote evenementen. Dit zorgt er voor dat onze vrijwilligers een goed evenement kunnen organiseren en de deelnemers kunnen genieten van de geweldige activiteiten, waardoor ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.”

Dirk van Iperen, directeur Sligro Bezorgservice tekende namens Sligro de overeenkomst en deed dat met veel plezier. “Ik vind het enorm positief om te merken dat Scouting Nederland haar evenementen steeds groter en nog professioneler aanpakt. Zeker op het vlak van eten en drinken. Het is fijn dat wij als foodpartner hierin mee kunnen denken en faciliteren.”

Nawaka 2018
Nawaka is het 10-daags nationaal waterkamp voor alle jeugdleden en begeleiding van waterscouting binnen Scouting Nederland. Dit alles met veel activiteiten op en rond het water en bijzondere activiteiten in de voorbereiding naar het kamp toe. Verwachten worden 4.000 jeugddeelnemers met hun begeleiding en daarnaast nog eens 900 vrijwillige medewerkers.  Nawaka wordt eens in de 4 jaar georganiseerd. De editie van 2018 vindt plaats van 6 t/m 15 augustus 2018 op het Scoutinglandgoed in Zeewolde.

Roverway 2018
Roverway is een internationaal evenement voor roverscouts (18-21 jaar) uit heel Europa dat eens per drie jaar georganiseerd wordt. Er doen ongeveer 5000 roverscouts uit ongeveer 20 landen aan mee. Na Portugal, Italië, IJsland, Finland en Frankrijk, is Nederland het gastland van Roverway 2018 van 23 juli t/m 2 augustus 2018. Ook deze editie belooft weer een onvergetelijk uitdagend en leuk feest te worden!

DSC01265 1 DSC01350 1