Lidmaatschap beëindigen

Ben je lid van een lokale Scoutinggroep, kring of een regio? Zeg je lidmaatschap dan daar op. Als je je lidmaatschap daar hebt opgezegd, stopt je lidmaatschap bij Scouting Nederland automatisch (tenzij je nog een functie op landelijk niveau hebt, bijvoorbeeld omdat je in het verleden vrijwilliger was bij een landelijke activiteit). Gebruik in dat geval onderstaand formulier ook.
Ben je alleen lid van Scouting Nederland (landelijk vrijwilliger of landelijk plusscout), dan kun je dit formulier gebruiken.
Voornaam*
Je hebt geen voornaam ingevuld

Achternaam*
Je hebt geen achternaam ingevuld

Lidnummer*
Je hebt geen lidnummer ingevuld.

Woonplaats
Je hebt geen woonplaats ingevuld

Je hebt geen telefoonnummer ingevuld

E-mailadres*
Je hebt geen (geldig) e-mailadres ingevuld. Omdat we een bevestiging per e-mail naar je toesturen is dit veld verplicht.

We stellen het op prijs als je ons wilt vertellen waarom je je lidmaatschap wilt beëindigen. Ook kun je hier eventuele opmerkingen kwijt.

Je hebt geen akkoord gegeven voor de juistheid van je gegevens.