Scout Bazaar

Zaterdag 21 maart 2015 heeft de allereerste editie van Scout Bazaar in DierenPark Amersfoort plaats gevonden. Ruim 400 landelijk vrijwilligers waande zich in het circus van inspirerende sprekers, een gezellige banenmarkt, hapjes en drankjes en niet te vergeten een spetterend bedankfeest tot besluit. Hiermee is Scout Bazaar niet alleen de plek waar de vrijwilligers uitgedaagd werden om opzoek te gaan naar een nieuwe vrijwilligersklus, het was ook hét bedankmoment voor alle landelijk vrijwilligers van Scouting Nederland die zich in 2014 hebben ingezet voor de landelijke evenementen, projecten en teams. Benieuwd naar de foto's? Klik hier!

Alle teams van Scout Bazaar 2015

Alle vacatures van Scout Bazaar 2015

Alle vacatures van de Scout Bazaar nog eens rustig bekijken? Klik hier voor het totaaloverzicht. Direct op een vacature reageren? Klik dan op een van de onderstaande links. Staat jouw vacature er niet tussen? Vind de vacature dan via de vacaturepagina.