Headerafbeelding

Helen Storrow Seminar: voor duurzame doeners

Tijdens dit 3-daagse evenement in het Avonturenhuis, zet je de volgende stap in jouw leiderschap door te leren met een andere bril naar de wereld te kijken en deze mooier en meer leefbaar te maken. Loop jij warm voor de thema's ‘Leadership’, ‘Environment’ en ‘Change’? Dan zit je dit najaar goed op Zeewolde. Impact maken doe je samen, maak ook het verschil!

Helen Storrow nam Scouting vanuit Engeland mee naar Amerika en zette de eerste leiderschapstraining op voor jonge meiden en vrouwen. Als sinds 1986 organiseert de WAGGGS [World Organisation of Girl Guides and Girl Scouts] wereldwijd de naar haar vernoemde bijeenkomst: het Helen Storrow Seminar. Scouting Nederland is lid van deze Scoutingorganisatie op wereldwijd niveau en trotse host van de Nederlandse editie.

Bij Scouting geloven we sterk in ‘samen’ doen, jezelf leren kennen en dat doe je daarom niet alleen. Met gelijkgestemden ga jij dit weekend op het prachtige groene landgoed in Zeewolde op zoek naar wat je nodig hebt om een goede leider te zijn. Hierbij maken we ook een uitstapje naar de Sustainable Development Goals, ofwel werelddoelen voor duurzame ontwikkeling en de WAGGGS leadership mindsets. We maken online connecties met scouts uit andere plekken op de wereld en ervaren hoe je impact maakt. Je onderzoekt hoe kritisch denken, een open mind, een wereldse (groene) blik jouw talenten versterken. Ontdek hoe jij in je eigen omgeving verandering teweegbrengt.

Informatie

  • Van: vrijdag 17 november 2023 11:00
  • Tot: zondag 19 november 2023 12:00
Categorie: Landelijke training of bijeenkomst , Nationaal evenement / landelijke ledenactiviteit , Bovenregionale training