Trapperskamp Extreem

Download als een iCal bestand

Wanneer:Van 26 apr 2019
Tot 04 mei 2019

Waar:Vught Nederland Bovenregionale activiteiten

Wat:

Outdoor en teamwork activiteiten, inzicht in eigen kwaliteiten vergroten, nieuwe ideeën en Scouting vaardigheden opdoen, grenzen verkennen en soms afzien, veel lol en gezelligheid. Dat is de succesformule van deze vervolgtraining ‘Begeleiden primitieve expedities’. Door het uitvoeren van een aanvullende opdracht verwerf je ook alle competenties om jouw kwalificatie(s) ‘Basis leidinggevende’, ‘Op kamp’ en/of ‘Teamleider’ te behalen.

Tijdens de cursus:

·         Vervolgtraining “Begeleiden primitieve expedities”, waarin je - na het uitvoeren van een aanvullende huiswerkopdracht – ook jouw kwalificatie ‘Basis leidinggevende’, ‘Op kamp’ en/of ‘Teamleider’ kunt verwerven.

·         We spelen in op de verwachtingen en leervragen van cursisten:

·         Je kunt je persoonlijke kwaliteiten, (Scouting) technische en (leiderschap) vaardigheden toetsen en verder ontplooien;

·         Jouw inzicht vergroten in het gedrag van mensen;

·         Je doorzettingsvermogen en inzet tonen;

·         Soms bikkelen;

·         Zelfreflectie en zelfontplooiing;

·         Outdoor en teamwork activiteiten.

·         Primitief kamperen: koken op houtvuur, slapen in je zelfgemaakte schuilhut van landbouwplastic.

·         Intensief programma, met veel lol en gezelligheid; je maakt lange dagen!

·         Ervaren en gezellige cursusstaf

Eventsite: https://www.trapperskamp.com/extreem/introductie/