fotolijn

Scoutakel

Download als een iCal bestand

Wanneer:Van 30 mrt 2019
Tot 31 mrt 2019

Waar:Scoutcentrum Achter de Berg Nistelrode Bovenregionale activiteiten

Wat:

Tijdens Scoutakel leer je “alles” over het bouwen van trappersbanen en het veilig werken met staalkabels, spanners en andere hulpmiddelen. Jij (her)ontdekt de technieken, de lol van het bouwen en als fantastisch eindresultaat een vette trappersbaan over water, door de lucht en op het land, waar iedereen de strijd tegen de klok mee aan wil gaan.

 

Tijdens de cursus:

·         Je leert “alles” over het bouwen van trappersbanen en het veilig werken met staalkabels, spanners en andere hulpmiddelen.

·         Ook kun je Scouting competenties onder de knie krijgen, die worden genoemd in de kwalificatiekaart “Instructeur Pionieren”, deel B: eigen specialisme.

·         De overdracht van kennis, vaardigheden en inzichten door ervaren vakopleiders, samen met aspirant 'Instructeurs Pionieren', mixen we met het direct toepassen in de praktijk.

·         Met de andere cursisten bouw je ter afronding een vette trappersbaan over water, door de lucht en op het land.

·         Zaterdagavond ga je gourmetten.

·         Je kampeert in je eigen shelter op Scoutcentrum ‘Achter de Berg’, Nistelrode, waar we d'n Burcht en het Veerhuis als binnen accommodaties kunnen gebruiken

·         Na Scoutakel bieden we een follow-up aan, waarmee geïnteresseerde cursisten zich door ons verder kunnen laten opleiden en kwalificeren als “Instructeur Pionieren”.

Eventsite: https://www.trapperskamp.com/scoutakel/introductie/


Zoek evenement