Midwintersurvival

Download als een iCal bestand

Wanneer:Van 27 dec 2018 -  17:00
Tot 30 dec 2018 - 10:00

Waar:Heimbach, Eifel 52396 Heimbach Duitsland Bovenregionale activiteiten

Wat:

Eind van het jaar is het zover! De plusscouts van Scouting Dalfsen organiseren voor de 22e keer de Midwintersurvival. Tussen Kerst en Oud & Nieuw nemen wij je mee op een uitdagende survivalroute in de omgeving van Heimbach, gelegen in de Eifel. Je loopt, neemt je eigen bagage mee, kookt zelf en onderweg zijn er spectaculaire posten, zoals ‘deltavliegen, oversteek stuwmeer en diverse trappersbanen’. Overnachten doe je in een zelfgebouwde bivak.

Wat wij van jou verwachten?
Je bent 16 jaar of ouder
Je geeft je op met minstens 2 en maximaal 4 personen
Je hebt kennis van routetechnieken én GPS
Je vind het niet erg om zelf je bagage mee te nemen én in een zelfgebouwde bivak te slapen
Je gaat een uitdaging niet uit de weg!

Wat kan jij van ons verwachten?
Een schitterende route door de omgeving van Heimbach (gelegen in het noorden van de Duitse Eifel).
Diverse uitdagende posten
Afsluitende feestavond
Enthousiaste MWS begeleiding

Dus twijfel niet een geef je op voor de 22e editie van de Midwintersurvival. Twijfel je nog (of niet), kijk dan naar de foto’s en video’s van eerdere edities.

Voor: explorers, roverscouts, plusscouts en kaderleden
Datum: donderdag 27 t/m zondag 30 december 2018
Waar: Heimbach e.o. (Duitsland)
Leeftijd: vanaf 16 tot ± 35 jaar
Kosten: € 45,- per persoon
Heb je zin om mee te doen, of is dit iets voor jouw Scoutinggroep, schrijf je dan in.

Meer informatie: www.midwintersurvival.nl.

Mochten er vragen zijn, dan kun je ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website.

Eventsite: https://midwintersurvival.nl/

Zoek evenement