fotolijn

Landelijke Scoutingwedstrijden 2019

Download als een iCal bestand

Wanneer:Van 09 juni 2019
Tot 10 juni 2019

Waar:Scoutcentrum Buitenzorg Amsterdamsestraatweg 51 3744 MA Baarn Nederland 035 541 2244 http://buitenzorg.scouting.nl/Landelijke ledenactiviteiten

Wat:

De LSW: een landelijke competitie om de 'Beste Scoutinggroep van Nederland' te vinden; een belevenis voor alle deelnemende scouts. 

Elk jaar tijdens het Pinksterweekend vinden de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) plaats. In Baarn verzamelen zich honderden scouts uit heel Nederland om te strijden voor de titel: 'Beste Scoutinggroep van Nederland'.

Deelnemen aan de LSW kan niet zomaar: scouts kunnen zich plaatsen voor deze wedstrijden tijdens voorrondes: de Regionale Scoutingwedstrijden. Duizenden scouts uit heel Nederland in de leeftijd van 11 tot 15 jaar doen hier aan mee. De beste scouts mogen vervolgens hun regio vertegenwoordigen op de LSW. Ze worden tijdens dit Pinksterweekend op de proef gesteld.

Het activiteitenprogramma is enorm veelzijdig en op de LSW komt zo veel mogelijk aan bod. Competitie alom! Maar vergeet niet: het belangrijkste doel van de LSW is om met z'n allen een fantastisch weekend te beleven, vol gezelligheid, avontuur en uitdaging.


Evenement tags

Zoek evenement