HIT 2019

Download als een iCal bestand

Wanneer:Van 19 apr 2019
Tot 22 apr 2019

Waar: Landelijke ledenactiviteiten

Wat:

Wil je een té gek paasweekend? Ga dan mee op HIT! Meer dan 60 supergave kampen, verspreid over heel Nederland, wachten op jou!

De HIT is een landelijk evenement van Scouting Nederland. Het staat voor: Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities, en wordt ieder jaar gehouden in het Paasweekend. Op verschillende plekken, verspreid over Nederland (en een beetje België en Duitsland) kun je alleen of met je scoutingvrienden naar een leuk en gezellig weekend, samen met andere scouts uit het hele land.

De HIT is het enige scouting-evenement waarbij JIJ mag kiezen wat voor gaaf avontuur je gaat beleven. Dat kan bijvoorbeeld een hike zijn, een interessekamp of een trappersexpeditie.

Iedereen tussen de 5 en de 88 die lid is van Scouting Nederland kan zich voor een HIT inschrijven; alleen, per koppel of met een groep. Er zijn zes HIT-locaties verspreid over Nederland; Alphen (NB), Baarn, Dwingeloo, Harderwijk, Mook en Zeeland. De kosten verschillen per HIT-onderdeel.

Zoek evenement